Jag snart vegan?!?

Hej igen det var ett tag sen jag skrev. Så jag kände att jag behöver fräsha upp mitt mål lite. Det var lite diffust så det gick inte som jag ville. Asså jag har ändrats lite fast inte tillräckligt. Jag är bättre på poi än förut. Jag tar skolan seriösare också. Men det med minnet har jag knappt övat alls. Sen är det mycket andra saker också. Så jag måste vara lite mer detaljerad av mig och ändra lite. Jag har bestämt mig nu att jag ska bli VEGAN inom en snar framtid.

Jag vet vad ni tänker: "VEGAAAN!!! VA? Det går ju inte."

Tror det eller ej. Det går och det är också bra för miljön. Jag kan säga det när min mamma, min pappa och min morfar hör det här så kommer det sucka djupt och fråga varför och sedan vara så emot det. Men jag kommer vara helt opåverkad.

Målet Lifechange for ever

Delmål 1: Inom beloppet på en månad ska jag ha blivit vegan och jag kommer att övergå från vegetarisk mat till vegansk mat stegvis varje vecka. Jag kommer också planera min mat mkt bättre än förut. Helst 2 dagar innan jag ska äta maträtten.

Delmål 2: Jag ska öva poi minst en gång varje vecka så jag alltid förbättrar mig inom poiandet. Jag ska också öva nu diabolo/flowerstick för att bli mer allsidig underhållare.

Delmål 3: Jag ska plugga avsätta minst 7 timmar varje vecka av min lediga tid med att plugga och ta skolan väldigt seriöst.

Delmål 4: Jag ska avsätta ett par minuter varje dag med att träna minnet med minnestekniker som jag senare kan ta användning av i livet.


Ja det var allt än så länge. Jag kommer vara inne och blogga oftare än vad jag brukar nu. Så håll utsik på min blogg.

Ha det gott


RSS 2.0