Har en ide!!

Tjena mors alla glada!

Nu är det så att jag inte har skrivit på länge på grund av att man göra samma vanliga hela tiden. Söker jobb som vanligt. Jag har minst mailat 100 st om jobb. De tar en väldigt stor energi av en som jag troligtvist sagt förut. Jag kommer troligtvist få jobb som vårdbiträde väldigt snart. Vilket skulle vara kul men ännu roligare om jag skulle få jobb som trädgårdarbetare. Men nu tänker inte jag ägna mer snack om jobb. Nu är det så att jag har en ide. Ovanligt va? Det e inget speciellt nu egentligen. Har troligtvist sagt det förr. Jag ska försöka förnya min blogg. Så nu kommer jag med min absolut första bild och den är på mig. Det är inget speciellt med just bilden. Det är bara ett steg mot en förnying av bloggen.

Vad för nytt kommer att komma på den nya bloggen vet jag inte än. Det kommer som det kommer.


Ha det bäst

Crazy Jesper


Vad är ett mål?

Som jag sa senast händer väldigt många olika saker nu. Jag har varit på någon mer intervju. Jag har försökt få tag på referenser från mitt gamla jobb. Jag har skrivit klart labbrapporterna som jag skulle egentligen har gjort för ett år sen. Jag har haft korridorsfest. Jag har snackat med någon psykolog och pratat om mina små problem. Som ni ser är det mycket jag har gjort men jag kommer att göra ännu mer saker nu. Äranden som har med att jobb och göra. För jag vill verkligen ha jobb nu på riktigt. Jag börjar inse för varje dag nu att jag vill jobba med trädgård eller park denna sommaren. Om ni inte viste det så är jag väldigt intresserad av trädgård och växter. Jag har bara inte haft tillgång till trädgård eller någon annans stans att odla här i Lund. Jag orkar inte heller sköta någon planta hos min mamma i Karlskrona. Det är för mycket arbete för ingenting knappt eftersom man är i Karlskrona så lite och man orkar inte få mamma och sköta min växter.

I vilket falls som helst så börjar jag finna mål igen och veta vad jag vill göra. Om ni är smarta nog har ni förstått vad det är för något. Målet är att jag ska hitta ett jobb helst ett trädgårdsjobb och det jag vill göra är att jobba i trädgård eller någon park.

Det blir inte så mycket skrivet idag. Idag ska jag låta er som läser att börja tänka och bli delaktiga. Jag ska nämligen ställa er tre frågor. Jag vill väldigt gärna att ni ska svara på dem som kommentar på bloggen eller så kan ni skriva till mig på [email protected]

Fråga 1: Vad är ett mål? (Hur du definierar mål)

Fråga 2: Vad har du för mål du vill uppnå? Om du inte har något mål så undrar jag varför du inte har ett mål.

Fråga 3: Vad gör du för att uppnå dina mål? Om du inte har mål så undrar jag vad man kan göra om man har mål.


Tack för mig


Intervjuer lite över allt

Det är mycket som händer nu i mitt liv i Lund i alla fall inombord i min själv. Jag är för tillfället väldigt förvirrad och varken vet in eller ut. Jag har känt mig väldigt vilsen de senaste dagarna. Jag har nu hoppat av skolan för ett studieuppehåll så nu söker jag jobb för fullt och i princip allt jag kan jobba med. Jag har varit på öppet hus på en trädgårdsskola. Varit på minst 6 intervjuer lite över allt runt Lundatrakten. Har ändå suttit mycket vid datorn för att bara försvinna. Jag har försökt tänka ut nya mål men det har inte gått. Jag har inte vetat vad jag vill längre. Allt är ganska oförändrat sen jag skrev senast. Jag trodde att det skulle gå över men har inte gjort det än. Förhoppningsvis kommer bättre tider snart då jag mår bättre än nu.

Det kanske låter farligare än vad det egentligen är. För jag har inte känt mig förvirrad och vilsen hela tiden. Jag pratar faktiskt mer nu än förut mot de flesta och försöker vara lite mer framåt. När jag träffar min flickvän Madeleine så är det som ingenting dåligt har hänt i mitt liv eftersom jag mår så bra i hennes närvaro. Många har också förstått mig hur jag har känner mig och stöttar mig. Jag är väldigt tacksam att det finns sådana människor som dem.

Vad mer kan jag säga?

Jo att dessa intervjuer har varit väldigt lärorika. Jag har lärt mig mycket om mig själv hur jag reagerar i vissa situationer och hur folk ser på mig vid första intrycket. Jag har varit på två intervjuer där de hade fått bra intryck från mig redan innan jag träffade dem och det gick bra på de intervjuerna. På en annan intervju blev jag slaktad på grund av att intervjuaren hade den synen att nästan alla som söker är oärliga och hade sitt mål att krossa mig i intervjun kände det som.

Jag ska på fler intervjuer i veckan så ni får gärna hålla tummarna på mig och att jag hittar jobb. Allt kommer också lösa sig snart. Jag är bara i en liten svacka som snart går över. Snart kommer jag sätta mål som ni kallar orealistiska men enligt mig realtiska. Jag kommer sätta färre mål så jag inte går in i vägen igen som jag gjorde för några veckor sen.

Ha det bäst


RSS 2.0