Mål 1 och nya Mål 4

Nu ska jag bara berätta lite om mål 1. Jag börjar bli mer och mer socialare och framåt. Det känns bra. Men det går fortfarande för långsamt. Jag känner att datorn gör mig seg. Sitter för mkt. Speciellt igår. Jag satt hela dagen från morgon till kväll. Men det berodde lite på att jag hade träningsverk i kroppen efter fredagen. Jag körde nämligne dne bästa eldshowen jag någonsin har gjort. Men idag ville jag vara kreativ men jag kunde inte så jag gick en runda. Det var många tankar som kom upp i huvudet då. Mål 4 kom upp då.

Mål 4: Denna är uppdelad i flera delmål

4a: Datorn ska vara avstängd senast halv 11.

4b: Jag ska alltid gå lägga mig så jag kan sova minst 8 timmar.

4c: Jag ska ha minst en timme utan musik när jag är hemma. För att jag måste vänja av mig att jag har musik 24/7

4d: Jag ska studera minst en halvtimme varje dag socialpsykologi t.ex läsa böcker om kroppsspråk m.m


Ja det va det. Jag har en känsla av att jag har glömt nåt men det säger jag nästa gång i så fall.

Kram på er


Tänk framåt

Synd att man är glömsk för det har säkerligen hänt massa saker nu den senaste veckan. Men inget jag kommer ihåg. Jag har mått dåligt idag. Det blev en helkonstig kväll igår nämligen. Så idag var jag deppig tills för en timme sen. Jag kände att jag inte gjorde nåt med mitt liv. TRO DET ELLER EJ. Jag sitter ju mest här framför datan ganska mycket fortfarande. Men ändå gör jag vääldigt mkt än de. Det känns bara inte rätt på något sett. Det känns som att jag är på samma stadie som när jag började skriva bloggen. Det är någon som saknas väldigt mycket och det är kärleken och mer vänskap. Jag har nåt mål 1 redan. Jag fick massa nya nummer helt plötsligt och de bara kommer utan att jag behöver göra något. Jag känner att jag inte behöver nya nummer längre. Anledningen jag ville ha nya nummer va att få mer vänner. Men alla nya nummer är inte nya vänner. Det är bara bekantskaper och knappt det. Allt känns väldigt ytligt. Jag träffar människor hela tiden och det var ett mål som jag hade. Men jag känner att jag inte har lärt mig känna dem. Inget känns "äkta". Så inga nya mål med telefonnummer.

Men jag vet inte heller vilka mål som kan ersätta det gamla mål 1. Jag känner att jag bör försöka vara mer social mot folk som jag ofta träffar. Jag känner att jag måste vänja mig att vara mer social än att sitta här vid datorn. Visserligen har jag gjort en stor förändring. Jag är mer social än förut men det räcker inte till. Jag måste vara mer social och mer utåtriktad. Jag känner också att mitt självförtroende är mycket bättre än förut. Jag känner att allt har blivit bättre men ändå så är jag på samma humör som förut. Så nu måste jag lägga i en växel och accelera ännu mer annars så kommer jag alltid vara här och det vill jag inte. Jag vill utvecklats. Jag vill känna att jag lever på riktigt. Jag vill känna att jag alltid gör något meningsfullt. Jag vill vara stabil och vara alltid på gott humör.

Mål 1 är nu svårt att klura ut. Jag kommer säkert revidera den ett antal gånger tills jag är nöjd. Mål 4 är klar men den ändrar jag någon annan gång.


Mål 1: Inom beloppet på 1 månad ska jag ha förändrat mig till att bli mer socialare än nu och det ska vara en tydlig märkbar skillnad för andra.  Jag ska vara mer framåt, mer målinriktad och mycket mer gladare än nu. Jag ska känna livsgnistan verkligen glöder för fullt och den ska alltid hålla samma glöd. Jag ska känna att jag har kontroll över mitt liv. Jag ska känna att jag utvecklas mycket mera än nu. Jag ska känna att jag är kär på riktigt. Om jag inte hittar någon att bli kär i så blir jag kär mig själv och mitt liv.


Tack för ikväll


RSS 2.0