En bra dag!

Idag har jag följt ett schema för dagen nästan exakt. Det har gått väldigt bra. En del sak gick för snabbt än vad jag hade planerat och en del gick för långsamt. Jag har fuskat lite på schemat men det har ändå gått väldigt bra. Jag har gjort det jag skulle och det är ju det som räknas. Jag hade verkligen fullproppat dagen med olika saker. Schemat är slut klockan tolv i natt och då ska jag gå och lägga mig. Jag känner att det är bra att planera ett schema varje dag. Men jag känner lite att jag inte har så mycket fritid. Men det är därför jag har packat på mig massa extraarbete bl.a. sena skolkurser. Men jag får mycket skylla mig själv. Schemat kommer även att bli mindre och mindre lite senare framöver när jag är klar med de två senare kurserna. Jag är ganska glad över att jag har lärt mig snabbläsning annars skulle jag läsa dubbla tiden än vad jag gör nu så det känns väldigt skönt. Det enda problemet är med läsningen är att jag inte är så koncentrerad men det kommer jag lösa med tiden nu när jag håller på att förbättra studietekniken.

Har kommit på två nya mål. Det ena målet är hemligt än så länge. Det andra målet är ett första steg till en bättre skrivande. När jag var i Australien skrev jag en resedagbok. Många tyckte att jag skrev bra förutom min grammatik. Så jag ska rättstava den resedagboken och sedan skicka den till någon av mina föräldrar och ber dem rätta hälften av det. Sen när jag får tillbaks den ska jag rätta allt själv igen

Mål 7: Hemligt

Deadline: 2008-03-30


Mål 8: Rättstava resdagboken och sedan skicka den till mina föräldrar

Deadline: 2008-03-30


Nu börjar det riktiga allvaret!!

Idag ska jag börja plugga till en omtenta samtidigt jag läser en annan kurs. Det kommer att bli jobbigt men det kommer jag att klara. Vecka 8 kommer att bli ännu värre för då ska jag göra 3 labbar samtidigt jag ska plugga en annan kurs. Det är därför jag ligger efter i två kurser och nu måste jag ta tag i det.

Flowersticksmålet, Budgetmålet, Rensadatornmålet, är mer eller mindre klara. Allt beror på hur jag definerar klar.

Syftet med budgetmålet var att räkna ut mina utgifter på mat och det gjorde jag. Det var inte bra beskrivet här på bloggen. Men efter flera timmars inskrivande och sortering av gamla kvitton från de senaste halvåret så fick jag fram till att jag gör av med ungefär 70 kr om dan på mat. Dvs. ca 2000 kr om månaden på mat. Jag kunde inte direkt dra någon slutsats av denna siffra så jag har kommit fram till att det måste bli ett p-mål och göra lite mer avancerade räkningar på budget och kolla upp vad jag slösar mest å minst på.


Syftet med flowersticksmålet var att jag skulle lyckas göra 4 olika tricks ett antal gånger. Jag lyckades med 2 tricks och var väldigt nära på 3 tricks. Det fjärde tricket så lyckades jag bara till 50 procent dvs att jag lyckades hålla igång tricket hälften av den tiden jag skulle. Det är egentligen 2 dagar kvar om målet men jag anser att jag kan avsluta den nu. Jag känner att jag har kommit tillräckligt lång med målet och att jag måste fokusera mig på viktiga mål. Jag vill påpeka att jag har fokuserat på målet som skulle bli klara senare än detta målet. Detta målet kommer att komma upp senare i år men med bättra defination och när jag känner att jag har tid.


Syftet med rensadatornmålet var att jag skulle rensa och sortera datorn. Vilket jag har gjort. Men jag känner att det kan bli bättre sorterat. Så jag tänker sortera och rensa med jämna mellan rum. Om jag inte gör det så kommer det så småningom bli ett p-mål också. Jag har också rensat och städat i mitt rum så det målet är också avklarat. Men jag kommer också att rensa i mitt rum lite varje vecka från och med nu. Om jag märker att jag inte kommer att göra det kommer det också bli ett p-mål.


Den senaste veckan har känts ganska kaotiskt. Jag har nämligen problem med skolan och jag har även saknat min flickvän väldigt mkt eftersom hon gör lumpen i Karlskrona så jag ser henne inte så ofta. När man saknar någon så intensivt så blir man inte så speciellt effektiv. Inte heller när man får en så stor press på sig själv genom skolan. Jag sätter också stor press på mig själv om vissa mål sen så är jag inte heller så speciellt effektiv om vissa mål. Så jag har kommit på ett nytt p-mål för att göra målen effektivare. Jag måste göra detaljerade planer om hur jag ska utföra varje mål. Jag måste också komma på nya sätt att klara mig från pressen.

En annan sak som gör att det jag är mindre effektiv är mitt beroende från datorn. Det är det egentligen det största problemet. Så jag måste sätta det som mål att bli av med beroendet för datorn. Om jag lyckas med det kommer jag kunna komma mycket längre än vad jag någonsin kunnat med mina mål.

En väldigt rolig sak med den senaste veckan är att jag har lagat all mat själv. Jag brukade oftast äta ute någon gång i veckan. Men det här är den första gången någonsin under mitt studieår jag inte gör det och det känns väldigt bra.


P-mål 1: Jag ska plugga minst 7 timmar i veckan och under tiden jag pluggar ska alltid försöka göra min studieteknik effektivare. Jag ska alltid börja med läxorna redan första dagen jag får dem.

P-mål 2: För varje mål jag gör och kommer att göra ska jag göra en detaljerad plan hur jag ska gå till väga hur jag kommer att lyckas med dem. Jag gör alltid planen innan jag påbörjar målet. Jag kommer helat tiden förnya planen och varje dag kommer jag att visualisera hur jag har lyckats med mina mål.

P-mål 4: Planera alltid minst en dag i förväg om vad du ska göra nästa dag och innan du lägger dig ska du visualisera nästa dag.

P-mål 5: Tillbringa varje dag lite tid på ditt 1miljonkronors målet.

P-mål 6: Jag ska tillbringa lite tid varje vecka på att räkna ut min budget mer detaljerat.

P-mål 7: Jag ska tillbringa minst 15 minuter varje dag för att hitta nya sätt och lösningar för att jag ska kunna utvecklas som människa effektivt.


Mål 1: Jag ska ha lyckats minnas en hel kortlek på minst 15 minuter

Deadline: 2008-02-06


Mål 2: Jag ska ha fått ett extrajobb som jag tycker om

Deadline: 2008-02-06


Mål 3: Jag ska ha sammanlagt cyklat 100 mil

Deadline: 2008-12-31


Mål 4: Tjäna in 1 miljon kronor på 1 år

Deadline: 2009-01-15


Mål 5: Bli klar med miljöfysiken och miljovetenskapliga grundkursen

Deadline: 2008-03-30


Mål 6: Jag ska helt bli av med mitt beroende från datorn. Jag skall kunna va utan datorn hur länge som helst utan att känna mig obekväm.

Deadline: 2008-02-25


Tack och hej// Jesper


En bra dag!

Det har varit en bra idag tycker jag. Det har gått smidigt med allt idag faktiskt. Men det var inte det jag skulle säga. Jag glömde skriva upp ett mål igår. Jag ligger nämligen efter i två kurser där jag har kursmoment kvar.


Mål 8: Bli klar med miljöfysiken och miljovetenskapliga grundkursen

Deadline: 2008-03-30


Superviktigt!!!

Hej alla glada och ledsna!

Jag tror inte många förstår hur viktigt det är att tro på sig själv eller varandra. Det absolut viktigaste är att tro på sig själv. Om man inte tror på sig själv så kommer man ingen vart så är det bara det är dagen sanning. Annars skulle inte jag ha uppnått alla mål jag har lyckats med. Vissa har varit lätta o vissa har varit svåra. En av dem svårare målen var 10 kilo på ett halvår. Jag lyckades med exakt 10 kilo. Jag gick upp 7 kilo på bara två månader och jag anser att målet är uppnått ändå. Bara man är nöjd med sig själv. 7 kilo är också mycket på två månader. Jag lyckades enbart på grund av att jag trodde på mig själv annars skulle jag ha gett upp om jag inte hade trott på mig själv. Jag vill att ni ska förstå att det är oerhört viktigt det är att tro på sig själv oavsett hur små eller stora mål man har. T.ex. det är större chans att lyckas på ett prov om man tror på att man kommer att lyckas än att man tror att man inte kommer lyckas.

Anledningen jag berättar om det här är att det finns dem av mina närmaste som inte tror på mig angående om mitt pengarmål. De tycker att 1 miljon kronor är orealistiskt att tjäna in på ett år. De tycker att jag är fjantig att jag har så höga tankar och visualiserar om att jag lever i min dröm.

Då vill jag säga ett par saker

1: Om man inte har en dröm så kommer man inte vart

2: Jag har visualiserat en del av min dröm och jag har kommit dit på vägen

3: Det har funkat på massvis människor förut

Det är just det här bloggen handlar om. Att uppnå sin dröm. 

Jag antar att många tycker att jag är fjantig med miljonkronormålet och anser att det är helt omöjligt att lyckas att tjäna in på en miljon kronor på ett år.

Jag är inte fjantig och vist skulle man tror att en miljon kronor är omöjligt att tjäna in på ett år. Jag vet att jag kommer lyckas med det målet. Så e det bara och jag är väldigt glad över att jag är den som kommer kunna bevisa det för er. Om det råkar vara så att jag får 900 000 på ett år så vad gör det. Jag anser att jag inte kommer att misslyckats för det. Det tror jag ni förstår. Det är fortfarande mycket pengar. Man har fortfarande kommit väldigt långt. Det visar sig bara att det är man visualiserar sin dröm eller mål än att man inte visauliserar den alls eller har ett mål. Som jag har sagt förut så är det bättre och jag har bevis för det. Jag vill avsluta det hela med att jag hade ett 200 000 kronors mål för ett halv år sen. Jag misslyckades det var därför jag inte trodde på mig. Jag hade tom chans att få jobb den perioden fast jag tog dem inte. Jag trodde inte på mig och började till slut inte bryr mig om pengarmålet. Men nu är det en helt annan sak. Nu tror jag på mig.

Jag är nu fuskvegan och det känns inte så konstigt faktiskt eftersom jag nästan va det. Det enda skillnaden är frukosten. Innan åt jag fil och musli. Nu mera äter jag havregröt. Är inte så glad för havregröt men det är okey. Jag får inte äta ut så ofta nu mera när det mesta man köper ute innehåller något animaliskt.

Jag har också löst Rubiks kub utan hjälp så det målet är också klart.

Träningsprogrammet för enhjuling är också klart. Men jag kommer ändra träningsprogrammet under tidens gång. Lite lättare att göra ett träningsprogramm när man väl har börjat träna.

Jag har också lärt mig snabbläsning och har redan fördubblat min ursprungliga läshastighet. Nu är det bara bättre studieteknik som gäller.


P-mål 1: Jag ska plugga minst 7 timmar i veckan och under tiden jag pluggar ska alltid försöka göra min studieteknik effektivare. Jag ska alltid börja med läxorna redan första dagen jag får dem.

P-mål 2: Jag ska varje dag visualisera att jag har lyckats med mina mål

P-mål 3: Jag ska skriva ner egna anteckningar på hur jag ska lyckas med målen

P-mål 4: Planera alltid minst en dag i förväg om vad du ska göra nästa dag och innan du lägger dig ska du visualisera nästa dag.

P-mål 5: Tillbringa varje dag lite tid på ditt 1miljonkronors målet.


Mål 1: Jag ska har lärt mig 4 nya tricks på flowersticks.

Deadline: 2008-01-30


Mål 2: Jag ska ha lyckats minnas en hel kortlek på minst 15 minuter

Deadline: 2008-02-06


Mål 3: Jag ska ha räknat ut min budget inkomster och utgifter

Deadline: 2008-01-27


Mål 4: Jag ska ha rensa alla onödiga filer och sortera alla filer på datorn

Deadline: 2008-01-30

Nästa mål 4: Jag ska ha rensat alla onödiga papper och sortera alla andra papper i mitt rum.

Nästa deadline: 2008-02-06


Mål 5: Jag ska ha fått ett extrajobb som jag tycker om

Deadline: 2008-02-06


Mål 6: Jag ska ha sammanlagt cyklat 100 mil

Deadline: 2008-12-31


Mål 7: Tjäna in 1 miljon kronor på 1 år

Deadline: 2009-01-15


Planera varje dag en dag före!

Efter att jag hade skrivit i bloggen igår. Så funderade jag över hur mitt liv kommer ser ut när jag är en miljon kronor rikare. Det var faktiskt svårt att komma på. Så under dagen så har jag tänkt på en del saker. Om hur mitt hus är inrett, vilka saker jag äger och vad jag gör. Jag kom fram till att en miljon kronor är för mkt för just mig så då kom jag på det att jag kan skänka lite till min familj. Så jag ringde upp pappa och sen mamma och frågade hur deras liv skulle se ut om de är rikare. Pappa tyckte att det var skoj att jag hade 1 miljon kronor som mål och min mamma hade bara svårt att tro på det. Både tyckte att pengar inte är det viktiga. Jag håller med dem och jag kommer inte att behålla allt heller. Jag kommer att skänka bort mer pengar till alla möjliga välgörande ändamål och betala av studiepengar. Så det har jag grubblat på halva dagen. Sen så har jag funderat lite på hur jag ska tjäna dem 1 miljon kronorna. Det är inte vidare lätt att komma på men inom ett år kommer jag på det i alla fall. Jag sökte lite på internet om att bli rik så hittade jag en film på en författare som va med i the secret och hade tjänat en hundra tusen dollar på 1 år. Han sa i filmsnutten att man ska bl.a. planera sin dag en dag föra. Så det kommer att bli ett p mål nu. Jag märkte också att jag glömde skriva upp mitt 1 miljon kronors mål. Det kommer även bli ett p mål till det målet. Jag kommer att satsa 110 procent på det här.

P-mål 4: Planera alltid minst en dag i förväg om vad du ska göra nästa dag och innan du lägger dig ska du visualisera nästa dag.
P-mål 5: Tillbringa varje dag lite tid på ditt 1miljonkronors mål.

Mål 11: Tjäna in 1 miljon kronor på 1 år
Deadline: 2009-01-15

Tjäna 1 miljon kronor på ett år!?!?

Idag har jag sett på the Secret igen. En dokumentär som jag såg på när jag började skriva bloggen. Om ni vill veta vad den handlar om sök på internet. När jag såg den kom jag på att jag hade glömt hela "hemligheten".  Kortfattat är hemligheten att man ska tänka positiva tankar och visualisera att man redan lever i sin dröm.

Jag knappt visualiserat ett enda mål jag gör eller har gjort. Jag känner att jag att det är ett måste från och med idag. Att jag visualiserar varenda mål och samtidigt min dröm. Då går det säkerligen mycket snabbare att uppnå sin dröm.

Jag har inte heller tänkt så mycket på min dröm än att jag vill ha flickvän. Jag uppnådde det målet perfekt. Jag är verkligen lyckligt kär. Nu vill jag bara ha mer. Jag vill bli ekonomisk oberoende bli fri från studieskulder och sedan vill jag resa över alla världens hörn. I alla världens hörn vill jag träffa och hjälpa människor. Så nu ska jag sätta ett väldigt stort mål. Det är att jag ska tjäna 1 miljon kronor på ett år. Jag vill påpekade att det finns människor som har satt exakt samma mål som jag och har lyckats. Så då kan jag och vem som helst lyckas. Bara man kämpar för det. Jag har ett nytt mål också för året som ni kommer att se.

I söndags så klarade jag av två mål "Jag ska ha skrivit in alla mina överblivna kvitton på datorn" och "Jag ska plugga minst 7 timmar hela veckan".

Det var väldigt lätta mål och jag har inte så mycket att säga om det. Jag hade de målen på grund av att jag skulle ha det lättare att gör dem än om att jag inte skulle ha satt dem som mål. Jag var tvungen att göra dem i alla fall.

Jag har nu kommit på en ny sak vad det gäller målen. Det ska nu finnas permanenta mål och vanliga mål. Permanenta målen kallas P-mål och de vanliga målen heter det samma som förut.


P-mål 1: Jag ska plugga minst 7 timmar i veckan

P-mål 2: Jag ska varje dag visualisera att jag har lyckats med mina mål

P-mål 3: Jag ska skriva ner egna anteckningar på hur jag ska lyckas med målen


Mål 1: Jag blir (fusk)vegan och jag planerar mina rätter minst en dag före innan jag kommer laga rätten.

Deadline: 2008-01-16


Mål 2: Jag ska har lärt mig 4 nya tricks på flowersticks.

Deadline: 2008-01-30


Mål 3: Jag ska ha lyckats minnas en hel kortlek på minst 15 minuter

Deadline: 2008-02-06


Mål 4: Jag ska ha räknat ut min budget inkomster och utgifter

Deadline: 2008-01-27


Mål 5: Jag ska ha rensa alla onödiga filer och sortera alla filer på datorn

Deadline: 2008-01-30

Nästa mål 5: Jag ska ha rensat alla onödiga papper och sortera alla andra papper i mitt rum.

Nästa deadline: 2008-02-06


Mål 6: Jag ska ha fått ett extrajobb som jag tycker om

Deadline: 2008-02-06


Mål 7: Jag ska ha lärt mig snabbläsning och en mycket effektivare studieteknik

Deadline: 2008-01-30

Nästa mål 7: Jag ska ha fördubblat min ursprungliga läshastighet

Nästa deadline: 2008-02-30


Mål 8: Jag ska ha lärt mig lösa Rubiks kub utan hjälp

Deadline: 2008-02-13


Mål 9: Jag ska ha hunnit göra ett träningsprogram för enhjulingscykling

Deadline: 2008-01-20

Mål 10: Jag ska ha sammanlagt cyklat 100 mil

Deadline: 2008-12-31


Jag är mer framåt än någonsin

Hej alla glada, ledsna och där emellan!

Tre dar har gått sen senast jag skrev. Det har gått förvånadsvärt bra faktiskt. Har inte varit så framåt på länge. Inte ända sen jag gick upp 7 kilo. Men den här gången är mycket bättre för nu har jag fler mål och ett av målen är om skolan. Det ända felet är att jag att borde tillbringa mer tid med skolan. Så det ska jag ändra på i fortsättningen. Jag har lite otur på kvällarna också. Är hur pigg som helst på nätterna så att jag inte kan sova och då blir jag lite segare på morgonarna. Ska försöka ändra på det också.

Jag kommer inte bli vegan heller. Jag kommer bli fuskvegan. Jag har nämligen proteinpulver som innhåller mjölkprodukter och det är det enda jag i princip jag kommer käka som kommer från djurriket. Men när proteinpulvret är slut så blir jag vegan på riktigt.

Madelene min tjej har också sagt åt mig att jag ska ha träningen som mål igen. Så då får jag göra ett nytt träningsmål igen.  

Nu under slutet av veckan eller i början nästa vecka ska jag försöka göra någon dagplanering. Hur jag ska planera dagarna de kommande veckorn så att jag ska göra dem mer effektiva. Trotts att det har gått så bra och att jag har varit framåt har det ändå varit lite slappt.

Här nere är ändringarna för målen.


Mål 1: Jag blir (fusk)vegan och jag planerar mina rätter minst en dag före innan jag kommer laga rätten.

Deadline: 2008-01-16


Mål 3: Jag ska plugga minst 7 timmar hela vecka.

Deadline: 2008-01-13

Nästa mål 3: Jag ska plugga minst 10 timmar på en vecka

Nästa deadline: 2008-01-20


Mål 9: Jag ska ha lärt mig snabbläsning och en mycket effektivare studieteknik

Deadline: 2008-01-30

Nästa mål 9: Jag ska ha fördubblat min ursprungliga läshastighet

Nästa deadline: 2008-02-30


Mål 10: Jag ska ha lärt mig lösa Rubiks kub utan hjälp

Deadline: 2008-02-13


Mål 11: Jag ska ha hunnit göra ett träningsprogram för enhjulingscykling

Deadline: 2008-01-20


Ha för många planer!

Igår kom jag på att jag har extremt mycket planer för allting. Jag kom på tusen saker jag kunde göra igår men det har aldrig blivit av. Det kan beror på att jag aldrig slutför mina projekt och börjar nya hela tiden. Dessutom har jag inte så mycket tid heller för jag träffar mina kompisar och min tjej ganska ofta. När jag väll har tid så slösar jag även bort den tiden tyvärr på att sitta vid datorn eller dagdrömma. Nu ska jag försöka sätta förbud på mig själv att inte göra saker som jag har bestämt. Så jag ska försöka göra om upplägget på målen nu och införa datum med deadlines igen och tala om vad nästa mål är.


Mål 1: Jag blir vegan och jag planerar mina rätter minst en dag före innan jag kommer laga rätten.

Deadline: 2008-01-16

Varför: Moraliska skäl och miljömässiga skäl

Hinder: Min egen lathet och andra människors åsikter.

Lösning: Jag ska ge mig tusan på att jag klarar det och försöker ta tag i min tage om jag känner att jag är lat. Om detta inte går så ringer jag någon av mina närmsta och säger att dem måste stötta mig.


Mål 2: Jag ska har lärt mig 4 nya tricks på flowersticks.

Deadline: 2008-01-30

Varför: För att det är kul och att jag vill kunna bli så bra så jag kan tjäna pengar på det.

Hinder: Min egen lathet och att flowersticksen går sönder.

Lösning: Jag ska inte slå för hårt mot flowerstickspinnarna


Mål 3: Jag ska plugga minst 7 timmar hela vecka.

Deadline: 2008-01-13

Varför: Därför att jag ligger efter i skolan och att jag måste plugga mera än vad jag brukar

Hinder: Min egen lathet

Lösning: Se mål 1 lösning

Nästa mål 3: Jag ska ha lärt mig snabbläsning och en mycket effektivare studieteknik

Nästa deadline: 2008-01-30


Mål 4: Jag ska ha lyckats minnas en hel kortlek på minst 15 minuter

Deadline: 2008-02-06

Varför: Därför jag vill bli väldigt bra tillslut så kan jag korträknare och blåsa stålar på casinos och sedan kunna gå vidare till dem andra minnes teknikerna

Nästa mål 4: Jag ska ha lärt mig lösa Rubiks kub utan hjälp

Nästa deadline: 2008-02-13


Mål 5: Jag ska ha skrivit in alla mina överblivna kvitton på datorn

Deadline: 2008-01-13

Nästa mål 5: Jag ska ha räknat ut min budget inkomster och utgifter

Nästa deadline: 2008-01-27


Mål 6: Jag ska ha rensa alla onödiga filer och sortera alla filer på datorn

Deadline: 2008-01-30

Nästa mål 6: Jag ska ha rensat alla onödiga papper och sortera alla andra papper i mitt rum.

Deadlin: 2008-02-06


Mål 7: Jag ska ha fått ett extrajobb som jag tycker om

Deadline: 2008-02-06

Varför: För att jag behöver pengar

Hinder: Intervjuerna

Lösning: Gör ifrån mitt bästa på intervjuerna och kunna visa vem jag är och att jag är verkligen duktig.


Mål 8: Jag ska ha hittat 10 nya internet vänner från 10 olika länder där jag inte känner någon.

Deadline: 2008-02-06

Varför: För i framtiden kommer jag att resa och då vill jag ha kompisar i varje land som kan hjälpa mig och guide mig i deras länder eller bara allmänt träffas och umgås.


Mål 9: Jag ska ha bestämt alla småsaker som behövs göras

Deadline: 2008-02-07

Nästa mål 9: Jag ska ha gjort alla dem småsakerna som behövdes göra

Nästa deadline: 2008-02-08


Så nu har jag 9 mål. Jag tycker att de flesta av dem är väldigt lätta annars skulle jag inte haft så många av dem. Jag ser inte många hinder heller. Det största och nästan det enda hindret är mig själv och min lathet. Att jag gör saker som jag egentligen inte borde göra. Ett annat hinder är också att jag planerar för dåligt. Jag planerar aldrig vad jag ska göra dagen innan. Jag säger bara vad jag ska göra under nästa dag. Då när det är nästa dag så kanske jag göra några andra saker istället som t.ex. träffa någon kompis. Det har också hänt ett par gånger att jag är för trött på grund av att jag har sovit för lite.

Den enda slutsatsen jag kan dra av det här är om jag bara övervinner min lathet så är allt mycket lättare och då kommer jag en bit på vägen snabbare än vanligt. Jag måste övertyga mig själv att jag är vuxen. Jag är en mogen 21årig man som ska klara sig själv utan någon annans hjälp. Nu är jag inte det. Vist är jag mogen och man men jag klarar mig inte själv. Det är på gränsen att jag inte klarar mig själv. Men jag kan klara mig bättre och jag vill inte dra mig tillbaka till Karlskrona igen.

Jag måste inse att jag inte kan vara lat längre. Jag måste vara pigg och mer framåt än vad jag brukar. När jag lyckas med det så får jag min möjlighet att nå min dröm. Det är ju den här bloggen handlar om. Att nå sin dröm. Jag vill verkligen det här. Om det är någon som läser det här och har en dröm. Så är det första du ska tänka på. Va framåt. Om du redan tycker att du är framåt så kan du va ännu mer framåt. För troligtvist har du inte lyckats med din dröm för du inte var tillräckligt framåt.

Jag kan säga som så här. För ett halv år sen så var jag framåt och nu är jag lika framåt nu också. Jag har alltid varit lika lat. Om det är någon som har läst det här så vet ni hur mkt mål jag har klarat av. Det är bra faktiskt men väldigt snart så sätter det stopp. Jag kan inte utvecklas något mera. Utvecklingen avtar. Jag vill inte att det ska hända. Jag vill uppnå min dröm. Därför måste jag som sagt. Använda varenda sekund av mitt liv effektivt och inte dröna runt hela dagen. Det är SUPERVIKTIGT.  Va framåt!!!


RSS 2.0