Pokerspel och ringande danskar

Helu alla glada!
Spelade poker precis och jag vann. Men det är ju ganska självklart nä skojar bara. Men jag har faktiskt blivit bättre faktiskt. Innan hade jag värsta pokerfejset. Fast jag suckar hela tiden när någon höjer väldigt mkt och ojar mig trots att jag kan ha bra kort.
Kolla in dessa pokerhänder.
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KNz-Duyx3Lc&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/KNz-Duyx3Lc&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Om nån fattar poker så är det än väldigt låg sannolikt att ett sådant kan inträffa i poker. Men nu till annat. Imorgon ska jag till Danmark igen för att gå på en intervju som trädgårdsarbetare så då får ni hålla tummarna för mig.

Ha det fiiiiint

Hur viktigt är vikt?

Jag var på väg till gymmet idag och när jag var där så kunde jag inte komma in för gymkortet hade gått ut. Jag fick lite panik i mitt huvud. Tänkte hur ska jag då gå upp i vikt? För att göra en lång historia kort så slutade allt sen när jag var hemma att jag började diskutera med en i korridoren om varför jag ska gå upp i vikt. Jag har tyvär inget slutsats av diskussionen. Måste diskutera sen med min kära flickvän sen.
Fortsättning följer!!!


En buddist i kyrkan

Hej alla goingar!
Jag skulle bara säga er att jag är hemkommen till Lund igen från Karlskrona. På tågresan ner tänkte jag nästan enbart på jobb. Jag bad till gud att jag skulle få jobbet i Burlöv. Ganska konstigt att jag som är buddist ber till gud. Men just nu känner jag mig som kristen, buddist, muslim, jude å alla religoner man kan höra till. Jag har aldrig någonsin velat ha något så här mycket förut. Hm förutom kärleken förståss. När jag ville ha kärleken så fick jag den till slut. Hoppas att det slutar lika dant med jobbet. Imorgon ska jag till kyrkan och be till gud.
Ha det fiint

Så vad hände för exakt 22 år sen

Tyvär fick jag inte svara på dagens fråga om vad som hände för 22 år sen. Tjernobyl olyckan hände idag. Jag föddes. Min mamma och faster hade födelsedag idag. Helt sjukt eller hur?
Min morsa bestämde att jag skulle vara oxe och hon prickade in sin egen födelsedag. Inte illa. Fick en scarfs och t-shirt i morse av min kära flickvän. En fiiin scarfs. Kommer lägga upp en bild på den senare kanske. Kommer inte vara så aktiv nu de två kommande dagarna eftersom jag drog upp till Karlskrona idag.
Ha det bäst

Börja träna idag kanske?

Jag har väldigt svårt att aceptera att jag har gått från 72 till 70 kg. Det är precis på gränsen hur mycket jag egentligen vill väga. Vill egentligen väga över 75 kg. Så jag kommer nog börja träna igen så jag ta igen dem två kilorna och lite till troligt vist över 75 kg. Fundera på att gå över till vegetariankosten för att proteinpulvret inte är helt vegansk. Jag är inte heller jätteinsatt hur man ska äta när man tränar heller.

Nu ska jag dra mig. Ha det fint


Måste ta mera kort!

 image14

Jag har nu suttit 5 minuter och kommer på ett meningsfullt inlägg. Jag höll på och kolla bra bilder men jag har knappt några eftersom jag aldrig fottar typ. Så nu vet jag. Jag bör fotta mera. Lixom CARPE DIEM vilket betyder fånga dagen. Det har jag uppskrivet i ett papper i min uppe på innetaket direkt över sängen. Fast jag brukar alltid glömma kolla upp på den. Snacka om meningslöst i så fall. Nä jag borde bättra mig.

Jag har alltid haft turen att ha kameran med mig när jag träffar på något djur som denna igelkotten jag träffade på förra året
.


Rekordbesök igår

73 besökare och 203 sidvisningar. Det är väldigt mycket jämfört med hur det var för en vecka sen för det va det kanske runt 4 besökare varje dag och lika många sidvisningar. Samtidigt är det ingenting jämfört med att jag ligger typ på 3000onde plats på mest besökta bloggar. Men man ska se det positivt. Jag kom från 8000 till 3000 på några få dagar. Nu ska jag dra och köpa falafel.

Nu måste jag göra något

Nu har jag suttit vid datorn ett par timmar. Jag har skjutit på ett par saker i planeringen på grund av den tillfälliga besattheten av bloggen. Jag blir allltid så här när jag blir besatt av något. En gång va det träning en annan gång va det enhjulingscyklande å jag kan hålla på hur länge som helst. Nu ska jag käka. Hörs senare kanske.

Om vi bara blev bättre på att kommunicera..

Så skulle världen vara en bättre plats på att leva på tror jag. Då skulle nog inga missförstånd eller konflikter uppstå. Det gäller också att vara ärlig. Jag ogillar verkligen oärlighet. Jag kan absolut inte ljuga för då skulle jag bara kunna få dåligt samveta.
Apropå kommunication så är dessa katter bra på att snacka med varandra.


Om ni vill ha översättningen från kattish till engelska så kolla in denna också.

Free money test

Vad skulle du göra om någon på gatan erbjöd dig 50 eller 500 spänn?


Själv så skulle jag börja prata med människan som erbjöd och verkligen fråga varför han erbjuder pengar. Om han hade någon bra anledningen skulle jag nog ta pengarna.
Som jag har sagt förut så är pengar ingenting och jag tycker fortfarande så och jag hoppas att alla på gatan på filmen också tyckte så men jag har svårt att tro det. Dem tyckte nog bara killen var extremt konstigt.

Dagens fråga!

Gissa vilka två saker hände 26 April 1986?
Ledtrådar: Tjernobyl och födelse

Det handlar inte heller om att vara snyggast

Själv så älskar jag att göra mig så ful som möjligt ibland genom grimasher
Grimash 1


Grimash 2


En upplysing för de flesta bloggarna så handlar livet inte om?

MOOODDDEEE
Titta på mig jag bryr mig knappt om hur jag ser ut med klädsel och jag mår bra än då.
Dagens outfit


Så vad händer idag?

Vaknade precis men har inte gått och ätit frukost än. Fick den lite mindre bra nyheten att jag hade gått ner två kilo när jag kollar mig på vågen. Men vad gör det? Jag kommer ändå gå upp de två kilorna ganska snabbt om jag börjar träna igen. Så jag får börja göra det sen.. Om någon har tips om att gå upp i kilo så säg gärna till.
Så vad händer idag då? Ska på en intervju idag som städare. Det kommer går bra men jag tror ändå inte jag får jobbet eftersom jag får nog något annat jobb väldigt snart. I kväll så är det äntligen ute på nationen och snacka med två kompisar där den ena jag inte har träffat på flera månader. Hoppas att jag kommer dansa lite. Jag tycker ju om att dansa ju.
Den här killen kan verkligen dansa

Dagen har varit lärorik

Vist e det härligt när man lär sig nya saker hela tiden. Nu vet jag lite mer om design och sånt fast imorgon kommer jag lära mig mer saker.
De från Burlöv ringer troligen imorgon så ni får hålla tummarna för mig att de säger ja och att vi ha mig som parkarbetare.
Nu ska har mörket lagt sig och nu ska jag drömma mig bort till australienska himlen

australienska himlen


Marknadsföra-sig-själv-listan: Version 1.0

Så nu har jag brainstormat lite grann som jag sa innan idag att jag skulle göra och här är det punkter jag har kommit fram till.
-Skriva en blogg
-Bygga en egen hemsida
-Göra visitkort
-Berätta vad du kan för folk
-Marknadföra dig på youtube
-Gör smygreklam

Jag gör redan för det mesta av det här. Måste bara förbättra mina skriv- och designkunskaper. Hemsidan är nu i planeringstadiet och om det är någon som vet hur man bygger hemsidor så vill jag gärna få tips.
Förutom marknadföring på filmer kan man marknadsföra sig själv i bilder. I alla fall jag kan. Det här är en bild på när jag kör en liten eldshow i Australien. Jag har nu sysslat med detta i 3 år och om det är någon som är intresserad av en eldshow så säg gärna till.

poiaustralia


Religiösa människor!

Under nästan hela mit vuxna liv så har jag inte varit så förtjust i religion sen för något år sen. Då jag mötte Atushi en japansk buddist som jag blev kompis med här i Lund. Han introducerade mig om buddism. Jag gick på ett buddistmöte här i Lund och träffade andra buddister. Alla var trevliga och buddismen kändes rätt till skillnad från andra religioner. Fast under året har jag inte riktigt praktiserat det eller nåt. Men idag var jag på möte igen för kanske sjunde gången. Nu kändes det som att jag har tagit till mig det och praktisera det. Men nu till det jag ville komma till. Religösa människor i allmänhet är väldigt trevliga för jag har både kristna och muslimska kompisar så under året har jag kommit på det alla religioner är lika dana egentligen. Har i alla fall samma grundläggande budskap bara det att de alla envisas som att de har rätt.
Här e buddistisk musik om ni vill lyssna på och om någon har frågor om buddism så säg till mig.

Mera kramar till folket nu!!!

En del av min dröm är att vi alla är mer vänligare och öppna mot varann. Att inte vara rädd för främlingar. Hoppas att ni förstår vad jag menar när ni ser detta.

En dag kommer jag till min hemstad Karlskrona med en freehugs skylt. Någon som är på?

Dagens fråga!

Kan vem som helst bli miljonär på ett år?
Varför tror du som du gör?
Om ja: Hur skulle man kunna bli miljonär på ett år?

Jag tror vem som helst kan bli miljonär på ett år bara man vill. Hittade denna filmsnutten om en snubbe som tjänade in massa pengar på ett halvår. Kolla in den

På bättre tankar!

Jag gick en runda innan för att försöka komma på bättre tankar idag eftersom jag vaknade med ett halvtaskigt humör i morse. Jag brukar komma på bättre tankar men nu va det väldigt svårt. Jag tror jag koncentrerade mig för mycket att tänka positiva saker. Vist låter det konstigt men det kanske var en engångs företelse vem vet. Men nu när jag kom tillbaks till lägenheten så började det släppa. Tänkte att jag måste vara lite mer kreativ och göra lite mer saker som verkligen visar vem jag är dvs marknadföra mig själv som jag hör här till exempel fast det finns många mer sätt. Ska brainstorma lite nu och försöker få fram ideer hur jag kan marknadföra mig själv.
Fick ett par nya kompisar idag. Änder från Lunds stadspark. De va lite blyga bara. Hehe
änder

and


Designtips efterlyses!

Kollade in lite hur man designade en blogg. Jag hittade ett par sidor men om ni vet några så säg gärna till. Måste säga att man fann info om ett design program som heter Adobe Illustrator. Gissa hur mkt det kostade. 8000 spänn!!! Kan inget vara gratis egentligen. Jag kommer inte köpa den nu i alla fall kanske sen om jag blir miljonär.
Jaja nu ska jag dra ut i det fiiina vädret.
Apropå ingenting alls kolla in denna film


Sayonara

Plan för dagen

Som jag har sagt förut så måste man alltid planera varje dag mer eller mindre för att bli målmedveten och för att fånga dagen. Så här är min plan
-Blogga
-Göra hommus
-Visualisera dröm
-Börja lära mig designa blogg
-Pluss mycket mer

Vad är eran plan?
Om ni vill börja visualisera så visualisera till denna låten. Det gjorde jag för tio års sen eller något. Det var väldigt ballt att visualisera till den låten.



Ha det fint

Avslut för dagen

Avslut för dagen
En kort sammanfattning för dagen.
?   Bloggat halva dan
?   Bakat biskvi
?   Hoppat med skyrunners
?   Lärt mig en massa
?   Slagit polaren i Worms (förlorade de två andra gånger men de räknas inte)
Så vad har jag lärt mig för idag. Jag har börjat förstå att de som bloggar och har tusentals besökare varje dag bloggar hela tiden. Det är inte bara att skriva. Det är allt. Designen av bloggen. Hur man skriver. Vad man skriver om. Jag har en lång väg att gå för att bli en av de bästa bloggskribenterna. Jag kommer att lyckas om jag vill men frågan är vill jag och till vilken nytta. Svaret kommer jag klura ut nu i natt säger jag

Goder natter med er!

PS: Hur knäpp film som helst

Vegansk chockladbiskvi

Måste säga att jag gjorde 20 st veganska chocklad biskvier precis och här är en av dem.
Chockladbiskvi
Jag fick väldigt bra beröm för dem. Om någon vill ha recept på dem så säg gärna till. Dem var jättegoda.

Dagens fråga

Vad är en bra blogg och vad är en dålig blogg? När är en blogg som bäst?

Kommentera gärna!!


Fem sätt att rädda världen

Hittade en så bra film precis på youtube som ni måste se.



Klockren video. Det är en dröm att rädda världen. Jag brukar alltid säga att jag kommer bli president i USA och rädda världen. Men nu blir det nog inte av i alla fall att bli president. Men VI alla kan ju hjälpa till och rädda världen. Eller hur?

Ha de finemang

My dream

Nu har jag gjort en någonlunda dröm men det är långt från klar. Här är den
Jobb: Jag jobbar med ett trädgårdsrelaterat jobb med världens bästa kollegor
Vänner: Jag har de mest underbaraste vännerna man kan tänka sig.
Ekonomi. Jag är ekonomiskt oberoende så jag kan resa vart jag vill när som helst fast på ett miljövänligt sett.
Gycklare: Jag är en av Sveriges bästa gatuartister och en av världens bästa eldartister.
Konstnär: Jag ska bli så bra tecknare så folk kan se vad jag ritar
Resor: Jag reser till många länder varje år för att hälsa på vänner och träffa nya vänner och upptäcka kultur och natur.
Kärlek: Jag har världens underbaraste flickvän.

Ja det var allt jag har kommit fram till nu i morse. Jag har redan uppnåt en del av min dröm när det gäller kärleken och vänner så det är ju bra.
Försökte hitta en passande bild men hittade inget bra. Så nu offrar jag mig en av min vackraste bilder som jag tog när jag var i australien. För när jag såg det som e i bilden trodde jag nästan att jag var i en dröm. Så vackert va det. Det är på grund av dessa vackra platser man älskar att resa.

australia



Ha det fiiiint

Good morning!

Sovit gott. Jag har i alla fall så nu är det frukost när som helst. En riktigt fin solig morgon är det i Lund. För er som inte har det kan kolla in denna filmen.


Annars sen när man är klar med frukosten så kommer jag kartlägga vad min drömm vilket jag egentligen inte har å har då inte tillämpat ?hemligheten?. Men nu ska göra det har jag bestämt mig och försöka till 110 procent utan någon press eller 1000 mål som jag hade förut.

Tja så länge

Vad är hemligheten?

För er som inte var med i början för ett par månader sen så pratade jag om ?the secret?. Hittade en 20 minuters filmsnutt om ?the secret? på youtube som ni måste se.


Jag har nu sett ?the secret? kanske 6 gånger eller något. Jag märkte nu att jag inte än har fattat vad det hela går ut på annars så skulle jag inte har vatt arbetslös i två månader nu lixom. Så jag kommer se den igen snart kanske nu i kväll till och med. Så jag rekommenderar att se den flera gånger till alla om ni inte är snilleblixtar förståss. Jag förstår den men jag glömmer. Anledningen jag glömmer är att jag är en pesimist men en pesimist som genom går än positiv förändring.
Komentera gärna vad ni tror om the secret.

Heybaberiba

Danskar och kedjebrev

Danskar är ett väldigt trevligt folk verkar det som i alla fall dem jag träffade på. Jag var ju på intervju idag för posten och för ett lagerarbete i Danmark. För posten fanns det ett par stycken chaufförjobb men jag kunde inte ta det på grund av att jag inte tycker om att köra bil. De sa att de skulle höra av sig om de behövde några brevbärare. Jag kommer med stor chans att få vikariat som lagerarbetare i alla fall men som de flesta vet så vill jag helst ha parkarbetsjobbet i Burlöv så ni får hålla tummarna för mig.

Nu till andra ämnet för dagen: Kedjebrev
Varför är det vettigt med kedjebrev? Själv tycker jag att kedjebrev inte alls är vettiga. Har aldrig skickat någon på flera år nu. Sen igår gjorde jag ett eget kedjebrev med experiment. Dubbelmoral lära alla tycka att jag har nu. Jag kan säga med 90 procent säkerhet att det var mitt första och sista kedjebrev. Till alla som fick eller kommer få genomlida mitt kedjebrev så vill jag att ni ska be alla era kompisar att sluta skicka kedjebrev.

Film om kedjebrev:


Ha det fint

Ps: För alla som genomgick experimentet. Så har jag tagit eran mail från just gamla kedjebrev men jag har nu tagit bort kedjebreven och har inte sparat era mail på min adressbok.

Experiment!

Tja!
Om du precis har sett ett mail från [email protected] så har du blivit utsatt för ett experiment. Experimentet var att se hur många som klickade på länken till bloggen. Medans du ändå är inne så kan du kolla lite i bloggen om det är av nåt intresse.
För er som inte blev utsatta så skrev jag detta till ett tiotal personer.

?Kolla hit! Ett skitballt experiment!!!
Du måste gå in på den här bloggen för att se experimentet notaraver.blogg.se
Eller så kan du skippa. Valet är ditt!
Skicka vidare till alla du känner innan det är för sent.
Med vänlig hälsning Mr X?

Apropå experiment så kan ni kolla in denna


Japps det var allt för nu. Ha det fiiiint!

Ps: För er som inter känner mig och undrar var jag fick eran mail från. Så hittade jag er från gamla kedjebrev. Om ni ogillade mitt experimentet väldigt mkt så blockera mig. Om ni tyckte om det så skriv en positiv kommentar.

4 mils cykling och veganpannkakor

Jag cyklade hem från Madeleine idag 2 mil på morgonen med tvåhjulingen. Det tog någon timme. Nästan en timme efter när jag kom hem så var jag på väg till Södra Sandby med min stora 36 tummare enhjuling med en annan enhjulingscyklist. Det var två mil sammalagt fram och tillbaka. Snacka om vad jag blev trött i bena. Jag belönade mig själv med en vegansk pannkaka som jag köpte på kalles kaffe på smålands. Hur gott som helst. Smakade precis som en pannkaka.
Så kan man sammanfatta min dag idag. Nu ska jag fixa nåt att äta. Ni får inte glömma att hålla tummarna imorgon när jag ska på intervju i Danmark.

Hittade denna filmen på yutube vad det gäller tvåhjulscyklings.



Vist va dem helt sjukt duktiga. Kan knappt fatta det. Men jag lovar jag kommer bli minst lika bra i alla fall på enhjulingen. Man måste ju vara bra för att cykla runt hela Sverige ju.

Ha det fiiiint

Andra inlägget

Jajamensan ni ser rätt. Det är andra inlägget på samma dag. Jag ska försöka bli lite mer seriös som ni kanske märker. Jag var ute innan och jonglerade med ett halvkilos jongleringsbollar. Man fick värsta träningsverken å man blir knäpp i huvudet åså som ni kanske märker på bilden nedan

310429-3



Det går inte hålla på mer än minut känns det som. Men bättre ska jag bli. Föresten jag cyklade enhjuling med ett ben ett par hundra meter här om dan. Shit vad det var jobbigt men shit hur skönt det va tills man lyckades nå sitt mål. Man blir påmind om sin stora pontential man har haft förut. Jag lyckas alltid när jag verkligen vill och har motivationen

Ha det fiiiiiint!

Pengar är ingenting

Jag snackade med Madeleine igår om Norge att jag hade planer att åka till och jobba. Det slutade med att jag sotade dem planerna och att jag drog slutsatsen att pengar är ingenting. Det är kärlek och glädje som räknas här i livet.
För jag vet att jag skulle må väldigt dåligt att åka till norge ensam eftersom jag gjorde det förra året och då saknade jag allt hemma. Var ju bara där en månad när jag skulle va där två månader. Hon kanske vill till Norge i framtiden efter när hon har gjort lumpen kanske. Hoppas att det kommer bli så.

Jag blev väldigt glad igår av två anledningar. Den första anledningen är ganska självklar jag träffade min vackra tjej. Den andra anledningen är att jag ska till Danmark på måndag för två intervjuer och att jag ska träffa en dansk tjejkompis som jag inte har träffat på ett helt år tror jag. En kompis som jag träffade i Australien.
Men nu får inte glömma hålla tummarna för mig på måndag. Fast tänk mest på att jag ska ha parkarbetet här i Burlöv för det vill jag hellre ha.
Nu ska jag dra mig. Men först ska ni se denna vackra bild på denna vackra tjej. Gissa vem det kan va?



310429-2



Med vänlig hälsning Jesper

Hur gick intervjun?

Nu undrar de flesta hur intervjun innan idag. Jag tyckte att det gick bra. De berätta om arbetsuppgifterna som parkarbetare i Burlövs kommun. De frågade mig vad jag hade jobbat med innan och så. Jag fick de att små skratta lite eftersom jag cyklade enhjuling och det är ju bra. De tyckte att jag hade gjort ganska mycket för att vara så ung. Vilket jag blev ganska glad över att de sa eftersom jag har känt att jag har slösat ett helt år på ingenting känns det som. Så får jag sluta tänka på faktiskt. Ja vad mer om intervjun kan jag säga. De skulle höra av sig nästa vecka så nu är det bara att hålla tummarna som gäller. Jag vill verkligen ha det här jobbet.

Men sånt här jobb vill jag ej ha.


Ha det fint alla glada

Ps: Ikväll ska jag träffa min käraste Madeline. Saknat henne så.

Starta eget

Snackade med min farsa igår på telefon. Han sa ett par vettiga saker. Att jag inte skulle bli deprimerad över att jag var arbetslös och att han hade ett förslag på att jag, hann och brossan skulle starta ett eget företag. Det är en bra ide faktiskt men bara om man har en affärside. Vilket pappa hade men han skulle ta upp det när vi träffades. Så idag har jag spekulerat. Vad kan man ha för affärside? Fortsättning följer!

För er som tycker om trancemusik så måste ni höra på denna. Annars så ska ni inte klicka.



Det är sån musik jag blir seriöst hög av om ni inte visste det. Innan jag träffade min käraste Madeleine så dansade jag rätt mycket till musik och var ute på studentnationerna. Men nu har jag börjat dansa loss igen i alla fall i mitt rum :P Det är något jag mår bra av och man ska alltid göra sånt man mår bra av för då når man sin dröm fortare.

Ha det fiiiiiiint!!

Många vänner

Många vänner
Jag har precis insett att jag har redan uppfyllt en del av min dröm som jag inte har riktigt tänkt på tidigare. Jag har många vänner och det lustiga är att jag vet knappt om det. Jag skickade en videohälsning till alla mina backpacker kompisar som jag träffade i australien 2005-2006. Det är bara 3 som har hunnit svara. Men det är som om det vore igår vi träffades när de skriver till mig. Det e helt magiskt. Det är just därför jag älskar att resa för att man träffar underbart folk.
Idag var jag och besökte min gamla klass på institutet på deras lilla rast och snackade lite med dem. Alla är så trevliga mot mig tycker även det är magiskt. Det är den bästa klassen jag någonsin haft. Jag ska egentligen plugga med dem nästa termin igen fast jag tror inte jag gör det på grund av skoltrötthet. Det är svårt att tänka sig att inte plugga med dem eftersom de är så underbara. Svårt att släppa dem. Jag måste också säga de som bor i korridoren här jag bor är också helt underbara.
Förutom klassen, korridoren, backpackers så har jag andra vänner lite här och där som är helt underbara.
Det är helt fantastiskt. Jag omringas av underbara människor överallt och de alla är mina vänner.
Man behöver inte alltid träffa dem hela tiden för att man ska vara vänner. Man är lixom vänner ändå kan man säg.

Hittade en bra film på just temat vänner som ni kan kolla in.


Ja det var allt för idag. Bara en sak till fick en glad nyhet före detta stammis på bloggen vars namn heter Emma verkar har börjat läsa bloggen igen. Vilken glad nyhet va. Nu ska jag bara försöka få resten av världen att läsa hehe..

Ha det fint

Be för mig!

Efter två månaders arbetsökande så får jag en chans till en intervju som parkarbetare. Den är nu på fredag den 18 april klockan 11:00. Snälla be för mig. Jag vill verkligen ha det här jobbet mer än någonsin. Så håll tummarna för mig på måndag.
Annars så har det inte hänt så mycket. Va i skogen hela helgen med min flickvän och 120 andra skogsmullar.
Dagarna är annars väldigt tråkiga. Har svårt att koncentrera mig på något annat än jobb så jag får inte mycket gjort.

Ha det finemang


Ps: KOM IHÅG ATT HÅLLA TUMMARNA

RSS 2.0