Dagens fråga!

Kan vem som helst bli miljonär på ett år?
Varför tror du som du gör?
Om ja: Hur skulle man kunna bli miljonär på ett år?

Jag tror vem som helst kan bli miljonär på ett år bara man vill. Hittade denna filmsnutten om en snubbe som tjänade in massa pengar på ett halvår. Kolla in den

Kommentarer
Postat av: Falken

Jo jag tror det och hade jag vetat hur så hade jag vart det... miljonär alltså.

2008-04-23 @ 16:04:32
URL: http://resgalen.falkens.se
Postat av: Ollie

Tjena!
Är självlärd när det gäller html-språket efter en tid då jag hade internet som hobbey. Även blogg.se's bloggar är ju uppbyggda av html så det var bara att köra.

Jag vet att det finns en hel del bloggar som ger bra tips och har manualer med instruktioner på hur man desginar sin blogg. Bara att söka ;)

Som falken säger så hade jag nog också varit miljonär redan om jag bara vetat hur. Lite kreativitet och energi som saknas tror jag, men det är helt klart möjligt!

2008-04-23 @ 16:48:53
URL: http://ollie.blogg.se
Postat av: Ronny

Hej, Jag e faktiskt också skitkass på dedär.. Och är verkligen inte nöjd med hur min blogg ser ut nu, men
mina kunskaper begränsar mig så jag kan inte göra de bättre, och har för llite tid just nu fär att sitta o pilla.. Men man hittar den mesta informationen på nätet, KLruxet jag ser det är bara att hitta information skrivet på en nivå som passar en själv så man förstår den med den kunskapen man redan har.. Mycket som står står skrivet på ett sätt som kräver en viss förkunskap för att fatta. men men,..

Lycka till med din blogg, och kul att du gilla min..

2008-04-23 @ 18:44:31
URL: http://vegetarisk.blogg.se
Postat av: Hon som räddade världen

Det tror jag absolut att vem som helst kan. Med rätt attityd, vassa armbågar, sparsamt med samvete och en jäkla massa tur bör det lyckas för de flesta! Vi övriga kan glädja oss åt annan rikedom; en vänlig kommentar, en hjälpande hand, lite sol och lite regn - så känner man sig som miljonär ibland! :-)

2008-04-23 @ 21:20:53
URL: http://just-a-fair-y.blogspot.com/
Postat av: Camilla

Självklart, om man bara är besluten om att lyckas, har en bra idé som man tror på och är redo att lägga ner lite tid, ok mycket tid så kan man nog bli miljonär på ett år. Varför?, vilken svår fråga. Kanske för att man måste tro att drömmar kan slå in :)

2008-04-23 @ 21:30:40
URL: http://tungviktaren.blogg.se
Postat av: Kajsa

Nej, det tror jag inte går på laglig väg. Att bli rik tar längre tid.

2008-04-24 @ 09:57:55
Postat av: Emma

Nej det tror jag inte. I vem som helst inkluderas även nyfödda, småbarn, utvecklingsstörda osv. De tror jag inte själva har en förmåga att bli miljonärer på ett år. Man kan ha en god idé och göra sitt bästa, men alla har ändå inte förutsättningarna.

2008-04-25 @ 16:26:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0